Wat ligt er op je bureau, Andrew Marino?


Podcasting kan een leuk en ongelooflijk creatief vakgebied zijn, maar ook een zeer veeleisend vakgebied. Je vaardigheden moeten niet alleen bekend zijn met een verscheidenheid aan audiohardware en -software, maar je hebt ook verbeeldingskracht, een goed gevoel voor wat goed zal klinken voor je publiek en een zeer gevoelig oor.

Andrew Marino is De rand‘s senior audio director, en is verantwoordelijk voor de productie van bijna alles wat je hoort in onze podcasts. We vroegen hem om ons zijn bureaus te laten zien – allebei – en ons er iets over te vertellen, en over zichzelf.

Wat is je achtergrond en wat doe je bij? De rand?

Hallo! Ik ben een audio-ingenieur / maker en woon in Brooklyn, NY. Mijn achtergrond ligt voornamelijk in audio / visuele technologie, of dat nu muziek maken, podcasting, videoproductie of spelen met leuke mediaformaten is. Dat is niet zo toevallig wat ik doe bij De rand.

Het grootste deel van mijn werk is het produceren, bewerken, mixen en opnemen van audio voor berm podcasts en video’s, en ik probeer op de site te schrijven wanneer ik kan!

Je hebt er twee – tel em, twee — aparte werkruimten. Waar zijn ze en waar zijn ze voor?

Ja! Ik heb het geluk dat ik twee werkplekken heb. Het kleinere bureau staat in mijn woonkamer en het grotere hoekbureau staat in mijn slaapkamer.

De woonkamer is de plek waar ik de afgelopen vijf jaar een desktop in mijn appartement heb opgesteld, maar terwijl ik het afgelopen jaar vanuit huis werkte, besloot ik mijn werk in twee ruimtes te verdelen: die in de woonkamer voor de meeste berm dingen tijdens de week, en dan de andere voor persoonlijke projecten zoals mijn Etsy-winkel, Twitch-stream, persoonlijke blog of podcast. Of soms werk ik daar als ik een andere omgeving nodig heb.

Een hoekbureau in de slaapkamer voor persoonlijke audioprojecten.

Laten we beginnen met uw persoonlijke bureau in de slaapkamer. Het lijkt erop dat het een complete geluidsinstallatie heeft. Hoe heb je besloten waar en hoe je het moest instellen?

Ik zou niet zeggen dat het is compleet – het is je misschien opgevallen dat ik aan geen van beide bureaus studiomonitors heb. Ik werk aan een koptelefoon in mijn appartement.

Ik heb dat hoekbureau al heel lang en ik wilde het echt niet weggooien toen ik een nieuw bureau kreeg (die in de woonkamer). Ik probeerde ook een aparte ruimte voor Twitch of mijn Etsy-winkel op te zetten, waar ik niet de hele tijd een rommeltje hoefde te maken en dingen hoefde te verplaatsen voor verschillende projecten, zoals ik moet doen met mijn berm bureau.

Het is ook leuk om naar een andere kamer te verhuizen om aan een ander project te werken, en dat heeft veel geholpen met de productiviteit en creativiteit.

Vertel me iets over het bureau.

Dit was een bureau dat iemand in mijn woonplaats vele jaren geleden weggooide – ik bewaar het nog steeds vanwege de L-vorm. Ik heb graag veel ruimte voor verschillende projecten en tools die ik gebruik, zodat ik er snel toegang toe heb. Mijn berm collega’s kunnen hier een patroon zien met mijn bureau op ons kantoor.

Ik nam ook een plank van een ander oud bureau en schroefde het op dit – daar plaats ik mijn cassettedecks of kan ik een andere uitrusting monteren als ik dat zou willen.

Heb je daar een bureaustoel voor?

O ja, dat doe ik. Het is een computerstoel van 50 dollar die ik van Ikea heb gekregen. Het is comfortabel genoeg, maar ik zou het niet echt aanraden omdat het materiaal van de stoel heel gemakkelijk loslaat, dus er lag altijd zwart plasticachtig spul op mijn vloer. Ik moest kussenslopen op de boven- en onderkant ervan leggen. Het is lelijk, dus ik heb het niet op de foto’s gezet.

Oké, laten we voor het goud gaan: kun je ons vertellen over de technologie die je daar gebruikt?

Okee. De essentie van deze opstelling is een MacBook Pro (een model uit 2014 of 2020, afhankelijk van of ik mijn persoonlijke of werkcomputer gebruik), a 24-inch U2414H Dell-monitor, een Rodecaster Pro mixer/audio-interface en het traditionele Apple-toetsenbord en -muis.

De Rodecaster Pro is de coole gadget die ik hier wil aanstippen. Het is een audiomixer voor consumenten van Rode, gebouwd voor podcasting en live audio, met de mogelijkheid om maximaal vier microfoons, apparaataudio en geluidsbanken te mixen en op te nemen. Ik gebruik het liever voor live mixen dan voor opnemen – het maakt het heel gemakkelijk om meerdere microfoons en geluidsbronnen in één signaal te mixen voor streaming voor live video voordat het de computer bereikt.

Al het andere zijn hulpmiddelen voor verschillende projecten: een oude Panasonic VHS-C-videocamera voor een streaming-webcam, een paar cassettedecks voor het maken van mixtapes, knutselmateriaal en verschillende opnameapparaten (een Geluidsapparaten Mix-Pre 6, Zoom H4n, een PreSonus FireStudio en enkele lavaliermicrofoons) voor opname in het veld.

Deze Panasonic camera doet nu dienst als webcam.

Deze Panasonic camera doet nu dienst als webcam.

De feed van de Panasonic.

De feed van de Panasonic.

De grote bak onder mijn bureau zijn volledig blanco cassettebandjes voor mijn online winkel. Ik heb mijn podcasts op cassettes gezet en maak ook aangepaste ontwerpen en labels voor mixtapes. De andere bak met laden bevat alle kunstnijverheid en kantoorbenodigdheden – stiften, stickers, papier, verzendbenodigdheden, postzegels, papierlijm, apparaatkabels, enz.

Eh – bandcassettes?

Eerlijk gezegd is het meer esthetisch dan wat dan ook (ha ha). Het is ook gemakkelijk en goedkoop om kopieën te maken en een fysiek stuk media te personaliseren. Je ziet het veel in doe-het-zelf-muziekruimtes.

Twee schermen: een 24-inch monitor en een MacBook Pro.

Twee schermen: een 24-inch monitor en een MacBook Pro.

Enkele tapedesks, waaronder een van Crayola.

Enkele tapedesks, waaronder een van Crayola.

Ik hou van de foto van het nijlpaard boven je bureau.

Dat artikel (dat eigenlijk in een oude Wharfedale-fotolijstluidspreker staat) gaat over het oudste nijlpaard in Amerika, Lucifer genaamd. Mijn oma heeft me gestuurd dat artikel een paar jaar geleden omdat ik hem als kind bezocht. Ik heb onlangs een klein verhaal over hem geschreven op mijn persoonlijke podcast waar ik trots op ben, dus het is een soort aandenken daaraan.

Dat kleine oranje ding aan de rand van het bureau is een vintage tafelvacuüm dat ik erg prettig vond ontworpen.

Ik zie dat je bent ingesteld met wat geluidsabsorberend materiaal.

Oh ja, het is niet zo goed opgezet, en ik schaam me er een beetje voor. Maar ik kon de lage galm van mijn stem in die hoek niet uitstaan, dus moest ik iets heel eenvoudigs toevoegen om het geluid dat van die muren weerkaatste te dempen.

Ik hou van het speelgoed. Ik voelde me vooral aangetrokken tot het Crayola-speelgoed. Wat is dat?

Het is een cassettespeler! Het was een cadeau van een vriend. Ik gebruik hem voor de helft om cassettebandjes uit te testen en voor de helft om gewoon naar te kijken. Er is een krijtvormige microfoon waarmee je kunt opnemen.

Het woonkamerbureau is voor Verge-werk.

Het woonkamerbureau is voor Verge-werk.

Laten we doorgaan naar het kleinere bureau. Kun je ons iets vertellen over het bureau en de roze stoel?

Hier doe ik het meeste van mijn werk voor De rand en dit is waar je me op ons werk ziet zitten, Zoom belt 90 procent van de tijd.

Dit was ook een bureau dat iemand weggaf. Het is een verstelbare werktafel van Husky en hij werkt prima als staand computerbureau. Ik zou dit aanraden als je op zoek bent naar een betaalbare optie voor een sta-bureau. Het heeft een zeer langzame handslinger om de hoogte aan te passen, maar uiteindelijk raakte ik eraan gewend en mijn armen zijn nu meer bleek.

De stoel is een Karljan van Ikea, en goed voor de prijs! Ik kocht dit aanvankelijk als keukenstoel, maar verplaatste het naar de woonkamer toen ik het tweede bureau kreeg. Over het algemeen probeer ik overdag niet te lang te zitten, dus ik denk dat ik niet al te veel om stoelen geef. Misschien is dat gewoon omdat ik geen “goede” stoel heb. Deze is wel schattig.

Welk apparaat heb je tussen het toetsenbord en de monitor?

Het is een Akai MPK mini MIDI-controller Ik gebruik voor muziekproductie, meestal in Ableton Live, een digitaal audiowerkstation.

Af en toe maak ik iets voor berm podcasts of video’s erbij. Andere keren ligt het op het tapijt naast me als het bureau te vol raakt. Ik werk al een eeuwigheid aan het probleem met de bureauruimte. Ik probeer nog steeds uit te vinden hoe ik een minimalistisch bureau in mijn woonkamer kan houden, maar het blijft groeien. Ik ben een maximalist, denk ik.

Vertel ons over de andere technologie op dit bureau.

Nogmaals, ik wissel MacBooks heen en weer tussen bureaus, dus de klassieke MacBook Pro voor al mijn werk is er ook.

Voor de andere uitrusting heb ik een Focusrite Scarlett 2i2 USB-audio-interface, die ik meestal gebruik om een Sennheiser MKE 600 shotgun microfoon voor Zoom-gesprekken, of voor de zeldzame gelegenheid dat ik mezelf op het werk moet opnemen. Onze podcasthosts hebben het afgelopen jaar de Scarlett gebruikt om thuis op te nemen. Dit Sennheiser-model was de duidelijkste, meest directionele en meest niet-volumineuze optie voor voicechat die ik heb gebruikt (je zult deze microfoon ook op mijn andere bureau zien), en ik heb een veel van microfoons.

Mijn hoofdscherm is een 32-inch LG 32MP58HQ-P LED-monitor, wat groot is, maar ik vind het geweldig. Ik probeerde aanvankelijk een scherm van iMac-formaat na te bootsen, maar ging toen een beetje groter. Het bewerken van een podcast op zo’n groot scherm maakt het zoveel gemakkelijker om door een project te navigeren. Ik heb de monitor nu op een boek gestapeld om hem op ooghoogte te plaatsen, maar ik denk dat ik een manier moet vinden om hem iets hoger te zetten. Ik hield echt van Dan’s monitorarm van zijn versie van deze chat op het bureau, misschien moet ik er zelf een kopen.

Ik gebruik de MacBook als tweede monitor voor mijn mixervenster.

Ik bewaar mijn externe LG Ultra HD Blu-ray-station op dit bureau om schijven te branden of te lezen. Dit is een overloopgadget van mijn slaapkamerbureau omdat het nogal delicaat is.

Afhankelijk van de computer heb ik enkele dongles. Voor de MacBook Pro van 2014 gebruik ik gewoon een Anker 4-poorts USB-A-dock voor verschillende apparaten die ik aansluit. Voor de 2020 MacBook Pro gebruik ik een Satechi USB-C-dock die alles wat ik nodig heb in mijn computer krijgt – behalve een Thunderbolt 2-kabel voor mijn harde schijven en video-interfaces, waarvoor ik een andere dongle moet gebruiken voor.

Ik gebruik de Logitech C270 als mijn Zoom-webcam, omdat dit vorig jaar de enige was die ik nodig had. Het heeft een beeldverhouding van 720p en 4:3, wat soms best charmant is, maar het lijkt alsof ik een mini-dvd-camera gebruik voor mijn vergaderingen.

Dan haal ik af en toe mijn Magnavox MWR20V6 videorecorder / dvd-combo uit de slaapkamer als ik iets moet digitaliseren of mediaformaten moet converteren.

De oranje dingen op de hoek van mijn bureau zijn mijn LaCie externe harde schijven, waar ik alle digitale projecten bewaar waar ik momenteel aan werk, en enkele archiefprojecten.

Oké, ik vraag je echt niet naar die kat aan de muur.

De katten piano!! Ik heb dit ongeveer zeven of acht jaar geleden bij Target gekregen omdat het zo gek was en je er kattenmiauw op kunt spelen met de toetsen. Ik heb er een analoge TRS-uitgang van een kwart inch aan toegevoegd, zodat ik het direct kan opnemen, maar het is tegenwoordig vooral decoratie.

Een vrolijke kattenpiano.

Een vrolijke kattenpiano.

Waarom is de schedel gemaakt van broccoli?

Waarom is de schedel gemaakt van broccoli?

Ik ben dol op de Star Wars-mok. En de groene schedel…

Oh bedankt! Ja, je moet een mok hebben met gereedschap erin. Die Star Wars-mok was een geschenk dat de buurman van mijn overgrootmoeder me als kind gaf nadat mijn overgrootmoeder stierf. Ik heb het altijd raar gevonden om een ​​rouwend kind te geven, dus het heeft na al die jaren een betekenis gekregen.

De broccoli schedel is iets dat ik een paar maanden geleden bij Wayfair heb gekocht omdat het ook een raar ding was! Waarom broccoli?

Is er nog iets anders over uw werkruimte dat we niet hebben behandeld?

Ik wil graag opmerken dat ik kabelbeheer niet al te serieus neem, en het wordt soms overschat, vooral als je veel spullen verplaatst! Ik heb geprobeerd deze afbeeldingen authentiek te houden en mijn opstelling voor dit stuk niet te netjes te maken. Ook werk ik momenteel aan een kunstproject om weerbarstige kabels er goed uit te laten zien in je huis – daarover later meer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *